Organisatie Advies & Interim Management Familiebedrijven

Binnen een familiebedrijf is de familie relatiegericht en het bedrijf resultaatgericht. Dit vraagt om een juiste balans. Dat is een hele kunst want dit is een complexe dynamiek. Companjen Change Management verzorgt een aantal diensten aan de 'zachtere' menselijke kant ter versterking van een juiste balans.

Eigenaar & Familiestrategie

De waarden en doelen van het familiebedrijf vertalen naar strategie en structuur. Samen gaan we aan de slag met een effectieve familiestrategie.

Begeleiding bij opvolging

Een familiestatuut laten opstellen onder begeleiding van een extern adviseur? Kies voor een pragmatische en no-nonsense aanpak.

Familie

beraad

Een familieberaad organiseren om de familierelaties en contuïniteit van het familiebedrijf te waarborgen. Ik help je graag.

Familiedag

familiebedrijven

Ben je op zoek naar een betrouwbare, verbindende en verrassende organisator voor een familiedag? Huur mij in voor de organisatie van een familiedag.

Raad van 

advies

Zoek je ondersteuning bij het opzetten van een Raad van Advies binnen het familiebedrijf? Ik help je op weg met een gedegen plan van aanpak.

Mediation bij conflicten

Ik verzorg mediation en conflictbemiddeling binnen familiebedrijven. Ik ben bekend met de belangen en begeleidt als neutrale adviseur het conflictoplossingsproces.

Kennismaken?

Ben je zoek naar deskundig advies en begeleiding om de unieke uitdagingen van jouw familiebedrijf het hoofd te bieden? Maak vandaag nog een afspraak, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Bel direct
De snelste optie ...
Direct contact
Binnen 24 uur reactie