Organisatie familiedag

Ben je op zoek naar een betrouwbare, verbindende en verrassende organisator voor een familiedag

Huur mij in voor de organisatie van een familiedag

Ben je op zoek naar een betrouwbare, verbindende en verrassende organisator voor een familiedag binnen het familiebedrijf, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Een familiedag is een onderdeel van familiebestuur. Het is de plek waar het gezin elkaar ontmoet en ideeën uitwisselt, de samenhang vernieuwt en de gezinsstrategie verder ontwikkelt. Vooral bij grote families biedt het ook de mogelijkheid om de familie geïnteresseerd te houden in het bedrijf en in vermogenskwesties.


Een familiedag als onderdeel van family governance is een geplande bijeenkomst van alle familieleden om te communiceren, te verbinden en te bespreken over belangrijke familiezaken. Het doel van deze bijeenkomst is om het familiegevoel te versterken, belangrijke kwesties te bespreken en een gevoel van betrokkenheid bij het familiebedrijf te creëren.

Planning familiedag

Indeling familiedag

De dag kan beginnen met een algemene bijeenkomst, waarin belangrijke mededelingen worden gedaan door het familiehoofd of de bestuursleden van het familiebedrijf. Vervolgens kunnen de familieleden worden opgesplitst in kleinere groepen om te praten over specifieke onderwerpen, zoals investeringen, bedrijfsstrategie of familie-erfgoed.

Tijdens de dag kunnen er verschillende activiteiten worden georganiseerd om het familiegevoel te versterken en de banden tussen de familieleden te versterken. Dit kunnen activiteiten zijn zoals sportwedstrijden, spelletjes, workshops, of een gezamenlijke maaltijd.

Doel familiedag

Doel familiedag

Het belangrijkste doel van een familiedag als onderdeel van family governance is om alle familieleden bij elkaar te brengen om een gevoel van eenheid en betrokkenheid bij het familiebedrijf te creëren. Het is ook een kans om belangrijke kwesties te bespreken en te zorgen voor open communicatie binnen de familie.

Na afloop van de familiedag kunnen er vervolgafspraken worden gemaakt om verder te praten over belangrijke zaken die op de dag zijn besproken. Dit kan bijvoorbeeld een vervolgvergadering zijn of een individueel gesprek met een van de bestuursleden of adviseurs van het familiebedrijf.

Organisatie familiedag

Organisatie uit handen geven

Het organiseren van een familiedag vergt veel planning en coördinatie. Door mij in te huren, kun je ervoor zorgen dat de dag soepel verloopt en dat alle activiteiten en logistiek goed worden georganiseerd.

Ik kan helpen om de familiedag aan te passen aan de wensen en behoeften van de familie en het familiebedrijf, waardoor een persoonlijke ervaring wordt geboden.

Het organiseren van een familiedag kan veel tijd en energie kosten, vooral als je geen ervaring hebt met het plannen van dergelijke evenementen. Door deze dienst in te huren, kun je tijd besparen en je concentreren op andere belangrijke taken.

Marielle Companjen

Mariëlle Companjen

Marielle Companjen helpt ondersteunt familiebedrijven bij het invullen van een familiedag. Door mij in te huren, kun je ervoor zorgen dat de dag goed verloopt en dat alle familieleden zich betrokken voelen bij het evenement. Dit kan helpen om de familiebanden te versterken en bijdragen aan een positieve sfeer binnen het familiebedrijf.

Ik heb meer dan 13 jaar ervaring met het werken met en binnen familiebedrijven. 

Zowel in de rol van familielid als buitenstaander binnen het familiebedrijf. Je kunt rekenen op een pragmatische en no-nonsense aanpak. Met de poten in de klei.

Concreet: wat gaan we doen?

1. Betrouwbaar, verbinden, verrassen

Ik help bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor en met de familie. Daarbij zijn mijn kernwoorden betrouwbaar, verbinden en verrassen en deze staan centraal in alles wat ik doe.

2. Wat is belangrijk?

Ik neem de tijd om te begrijpen wat jouw familie belangrijk vindt en creëer een op maat gemaakte familiedag dat de banden binnen de familie versterkt. De familiedag wordt perfect georganiseerd en jij wordt ontzorgd, zodat je samen met jouw familie kunt genieten van de dag.

3. Alles geregeld tot in de puntjes

Betrouwbaarheid is voor mij van groot belang. Daarom regel ik alles tot in de puntjes en doe alles om de familiedag tot een succes te maken. Ik zorg voor de planning, organisatie en coördinatie, zodat jij kan genieten en je geen zorgen hoeft te maken over de details.

4. Verbinden als de kern

Ik geloof dat het verbinden van familieleden de kern is van een familiedag. De dagen die ik organiseer zijn erop gericht om de banden tussen familieleden te versterken en om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Mijn activiteiten zijn zorgvuldig geselecteerd om de familieleden uit te dagen, samen te laten werken en plezier te hebben.

5. Verrassen met unieke activiteiten

Maar wat mij echt onderscheidt, is mijn focus op het verrassen van jou en jouw familie. Ik streef ernaar om jouw familiedag onvergetelijk te maken en om jou en jouw familie te verrassen met unieke en originele activiteiten. Of het nu gaat om een creatieve workshop, een sporttoernooi of een kookwedstrijd, Ik heb ideeën die jou en jouw familie zullen verrassen en vermaken.

Investering voor een familiedag

De investering voor een familiedag is op aanvraag. Neem gerust contact op, dan help ik je verder!

Wil je kennismaken?

Neem direct contact op
Binnen 24 uur reactie