Procesbegeleider

In de rol van procesbegeleider faciliteer en begeleid ik overleggen binnen de familie en het familiebedrijf met specifieke aandacht voor familie dynamieken en belangen. Ik zorg ervoor dat overleggen efficiënt en effectief verlopen. En ik help bij het oplossen van familiegerelateerde conflicten en het bevorderen van open communicatie tussen familieleden en andere stakeholders. Ik ondersteun ook bij het definiëren van een duidelijke visie en strategie voor het familiebedrijf, en bewaak de voortgang van de uitvoering van de strategie om duurzame  resultaten te waarborgen.

Strategie Executie

Ben je het beu om te worstelen met de uitvoering van de strategie van jouw familiebedrijf? Companjen Change Management verzorgt ondersteuning bij de strategie-executie van familiebedrijven.

Bedrijfsscan

Met de familie bedrijfsscan krijg je een pragmatische en operationele scan van jouw familiebedrijf. We nemen alle belangrijke aspecten, de kansen en uitdagingen van de onderneming onder de loep.

Familieberaad

Ik verzorg mediation en conflictbemiddeling binnen familiebedrijven. Ik ben bekend met de belangen en begeleidt als neutrale adviseur het conflictoplossingsproces. Neem gerust contact op!

Familieberaad

Een familieberaad organiseren om de familierelaties en contuïniteit van het familiebedrijf te waarborgen. Ik help je graag.

Familiestatuut

Je wilt belangrijke onderwerpen op het raakvlak van familie en familiebedrijf bespreken en vastleggen. Dit kan in een familiestatuut.

Kennismaken?

Ben je zoek naar deskundig advies en begeleiding om de unieke uitdagingen van jouw familiebedrijf het hoofd te bieden? Maak vandaag nog een afspraak, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Bel direct
De snelste optie ...
Direct contact
Binnen 24 uur reactie