Adviseur

In de rol van adviseur bied ik professioneel advies en begeleiding aan de familieleden die betrokken zijn bij het bedrijf. Ik help bij het identificeren van kansen en uitdagingen binnen het familiebedrijf en geef strategische oplossingen om de groei en duurzaamheid te bevorderen, rekening houdend met zowel de zakelijke als familiale belangen. Zie mij als de neutrale en deskundige buitenstaander, die pragmatische en no-nonsens adviezen levert en helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het versterken van de familiebedrijfscultuur.

Raad 

van Advies

Zoek je ondersteuning bij het opzetten van een Raad van Advies binnen het familiebedrijf? Ik help je op weg met een gedegen plan van aanpak.

Strategie 

vorming

Waarden en doelen vertalen naar een strategie en structuur voor het familiebedrijf? Samen stellen we een strategie op, met behulp van parallelle planning.

Begeleiding bij opvolging

De opvolging in een familiebedrijf is een proces wat een zorgvuldige aanpak vraagt. Ik verzorg ondersteuning in het totale opvolgingsproces bij familiebedrijven.

Organisatie Familiedag

Ben je op zoek naar een betrouwbare, verbindende en verrassende organisator voor een familiedag? Huur mij in voor de organisatie van een familiedag.

Kennismaken?

Ben je zoek naar deskundig advies en begeleiding om de unieke uitdagingen van jouw familiebedrijf het hoofd te bieden? Maak vandaag nog een afspraak, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Bel direct
De snelste optie ...
Direct contact
Binnen 24 uur reactie