Ervaringen

"Rots in de branding"

"Een meesterzet, zomaar bleek dat de samenwerking met Mariëlle. Mariëlle heeft al snel door wat je als bedrijf nodig hebt en gaat zelfstandig aan het werk. Ze heeft de kennis en ervaring om terug te komen op de oorspronkelijke opdracht en een alternatief voor te stellen dat in haar ogen beter is. Voor mij was Mariëlle een rots in de branding. Zij is in staat de weg uit te stippelen, spreekt mensen aan op hun werk en gewoontes en doet dat serieus, resultaat gericht en met gevoel voor humor. Ze sleept iedereen mee in haar enthousiasme. Mariëlle is geen projectmanager die er alleen voor zorgt dat er wordt geleverd, zij houdt ook de inhoudelijke toets in de gaten. Kortom, in verandertrajecten of voor complexe opdrachten is Mariëlle de ideale reisgenoot. Je komt verder, misschien zelfs op onvermoede plaatsen!"

Review Companjen Change Management
Henri Becx - Manager Business Change 

Productmanagement Achmea

"Creatief in combinatie met snelheid"
"Wat ik waardeer in onze samenwerking is het tempo en de snelheid van Mariëlle. Ik heb met haar de zekerheid dat de uitkomst er gaat komen.


Mariëlle heeft snelheid, niet alleen wat implementeren betreft, maar ook als het gaat om inventief gebruik maken van de beschikbare tijd. Nog voor je het vraagt, heeft zij al telefoontjes gepleegd om belangrijke zaken te valideren.


Daarnaast is Mariëlle creatief. Ze experimenteert, bekijkt zaken met een andere bril, om zo te ontdekken of een andere manier ook of misschien zelfs beter werkt.


Een gesprek gaat ze onbevooroordeeld aan, waarna ze de vinger precies op de zere plek weet te leggen"
Review Companjen Change Management
Marleen Lemmens - 

Chief Transformation Officer Aon

Ondersteuning familiebedrijven

"Mariëlle is voor mij een rustpunt. Niet alleen is het heel fijn om met haar samen te werken, ik kan ook mijn hart bij haar luchten. Daar waar ik in de stress schiet of het complex maak, maakt zij het simpel en overzichtelijk!"

Babette de Jonge - Senior Communicatie Adviseur Post NL
"Betrokken en zeer bekwaam"
"Ik heb Mariëlle leren kennen als een betrokken, zeer bekwame collega op het gebied van verandermanagement. Ze doorziet snel situaties en is in staat op heldere wijze aan opdrachtgever te communiceren wat de weg vooruit zou kunnen zijn.


Daarna is ze in staat mensen mee te nemen in het veranderproces en dit tot een succes te maken. Kortom, Mariëlle is een aanwinst voor elk team dat voor een uitdagende transitie staat. De kwaliteiten van Marielle: samenwerken, luisteren, analyseren, scherp waarnemingsvermogen.
Haar eigenschappen: open, loyaal, afspraak = afspraak, duidelijk, humor. "
Review Companjen
Janet Arntz - 

Arntz Advies & Coaching

"Vriendelijke, eerlijke manager"
"Mariëlle is jarenlang mijn leidinggevende geweest en ik heb haar leren kennen als een vriendelijke, eerlijke manager die opkomt voor haar medewerkers en die haar medewerkers heeft klaargestoomd voor het nieuwe werken ("lean" werken e.d.). Best een uitdaging als je - zoals ik - jarenlang vastgeroest zit in bestaande werkwijzen, maar het lukte haar wel. Ik ben haar daar erg dankbaar voor, omdat dat mij heeft geholpen om mij staande te houden in die nieuwe tijd (en nieuwe werkwijze). Toen ze een andere uitdaging aannam en ons bedrijf verliet ging dat me dat erg aan mijn hart. Een van de weinige managers waarvan ik oprecht kan zeggen dat ze me heeft begeleid, verbeterd en voor mij opgekomen is."
Ervaringen consultant familiebedrijf
Marc Kouwenhoven - Senior Branche Specialist 

Technische Verzekering SNS Reaal